Valokuvatapetti mielenterveyttä edistämässä

Author: | Posted in Okategoriserade No comments

Oletko koskaan miettinyt, kuinka suuri vaikutus elinympäristöllämme on mielenterveydellemme? Oletko ajatellut esimerkiksi sitä, kuinka erilaiset värit vaikuttavat mielialaamme ja kuinka toimiva ympäristö auttaa pitämään myös oman mielen toimivana? Jos olet jo ehtinyt pohtia näitä asioita, on varmasti helppo ymmärtää, kuinka niinkin pieni asia kuin mieleinen valokuvatapetti voi auttaa kohottamaan omaa mielialaa ja edistämään tätä kautta omaa mielenterveyttä.

Kuinka valokuvatapetti voi kohottaa mielialaa?

Rauhoittavat ja rentouttavat värit sekä seesteinen tunnelma kotona voivat kohottaa mielialaa ja auttaa ihmistä rentoutumaan. Erityisesti vihreää väriä pidetään seesteisenä ja rentouttavana värinä, jota käytetään tästä syystä esimerkiksi leikkaussaleissa. Ei ole suinkaan huuhaata väittää, että värit vaikuttavat tunteisiin!

Valokuvatapettiin on mahdollista ikuistaa myös jokin itselle erityisen mieluinen kuva, vaikkapa jostakin erityisen mieluisasta tapahtumasta. Tämän tapahtuman muistelu voi auttaa kohottamaan mielialaa silloinkin, kun elämässä on juuri nyt syystä tai toisesta vaikeaa. Mieluisten tapahtumien muistelu auttaa suuntaamaan katseen eteenpäin ja uskomaan siihen, että myös tulevaisuudella voi olla tarjottavana tällaisia mieluisia tapahtumia.

Jo pelkästään oman kodin sisustuksen suunnittelu voi auttaa suuntaamaan katseen tulevaan, sillä se antaa jotakin, mitä odottaa ja mikä tarjoaa mieleistä tekemistä. Jos budjettisi antaa myöten, voit uudistaa tapettien lisäksi myös matot, verhot ja muut sisustustekstiilit ja tuoda näin kotiisi ihan uudenlaista, pirteää ilmettä. Kun tutustut huolellisesti Kotitapetin tarjoamiin TSI-oppaisiin, voit hoitaa koko tapetointiprosessin suunnittelusta toteutukseen itse, mikä tarjoaa onnistumisen elämyksiä ja jotakin, josta voi olla syystäkin ylpeä. Onnistumisen elämykset ovat tärkeitä rakennuspilareita pyrittäessä rakentamaan vankkaa mielenterveyttä ja eheää minäkuvaa.

Valokuvatapetti helposti ja nopeasti

Mieleinen laadukas valokuvatapetti löytyy helposti Kotitapetilta. Kotitapetti toimittaa tuotteet nopeasti, joten et joudu kauaa odottamaan, että pääset toteuttamaan tapetointiunelmasi. Voit valita mieleisen valokuvatapetin Kotitapetin laajoista valikoimista tai teettää valokuvatapetin jostakin omasta valokuvastasi. Jos haluat löytää valokuvatapetin jossakin tietyssä värissä, onnistuu tämä helposti Kotitapetin näppärien kategorioiden ja filttereiden avulla. Voit etsiä mieleistä valokuvatapettia vaikkapa tapetin teeman perusteella.

Esimerkiksi suosikkiharrastus voi olla teema, jonka näkyminen kotona voi piristää mieltä. Suosikkiharrastuksen näkyminen oman kodin tai huoneen seinällä voi olla oivallinen keino piristää myös alamaissa olevan teinin mieltä. Kotitapetin valikoimista löytyy esimerkiksi upeita urheiluaiheisia valokuvatapetteja, joista urheileva nuori löytää helposti mieleisensä, sillä tarjolla on esimerkiksi jalkapalloon, jääkiekkoon, tennikseen, koripalloon, rullalautailuun, nyrkkeilyyn ja karateen liittyviä upeita valokuvatapetteja. Nuori kannattaa ottaa mukaan oman huoneen suunnitteluun ja toteutukseen jo suunnittelun alkumetreiltä lähtien, jotta huoneesta tulee varmasti mieleinen. Parhaimmillaan myös nuori voi saada tällaisen prosessin aikana upeita onnistumisen elämyksiä, jotka auttavat häntä jaksamaan myös elämän vaikeina hetkinä.

Jos haluat teettää mieltäsi piristävän valokuvatapetin itse ottamastasi valokuvasta, on tämäkin tehty Kotitapetilla erittäin helpoksi. Sinun tarvitsee ainoastaan ladata ja skaalata haluamasi kuva koneeltasi Kotitapetin näppärään työkaluun ja ilmoittaa seinäsi mitat. Tarvittaessa voit saada apua Kotitapetin graafikoilta unelmiesi valokuvatapetin luomiseen. Näin on helppo luoda kotiin uniikki ja omaa mieltä parantava tunnelma ja usein käykin niin, että kun ystävät ja tuttavat näkevät kodin onnistuneen muodonmuutoksen, innostuvat hekin faceliftaamaan omaa kotiaan, mistä alkaa helposti upea positiivisuuden kierre!

Add Your Comment

nominal