Panosta hyvään vakuutukseen – henkesi on kallis sinulle ja läheisillesi

Author: | Posted in Okategoriserade No comments

Suomessa on aivan liian tavallista aliarvioida oman hengen hinta. Kyselyiden mukaan etenkin keski-ikäisten perheellisten aikuisten keskuudessa on tavallista, että henkilöllä on laaja kotivakuutus, mutta vain hyvin suppea ja edullinen henkivakuutus. Tämä osoittaa, että ihmiset pistävät elämässään harmillisen usein materian etusijalle ja arvostavat sitä materiaakin enemmän. Tämä myös pistää pohtimaan monenlaisia asioita: mistä johtuu, että juurikin Suomessa henki on monelle niin halpa? Muualla maailmassa terveys- ja henkivakuutukset ovat ihmisille tärkeitä siksi, että ne turvaavat elämän sekä itselle, että myös omille läheisille, mikäli jotakin sattuisi käymään. Miksi Suomessa ei ajatella näin?

Henkivakuutus on halpa hinta läheistesi hyvinvoinnista

Osasyynä Suomen tilanteeseen henkivakuutusten kehnoudessa lienee se, että Suomi tuudittaa hyvinvointivaltiona monesti ihmiset siihen uskoon, että kaikki on ilmaista. Kun terveydenhuollosta saa nauttia ilmaiseksi, tuppaa usein unohtumaan se, että hoidon todelliset kustannukset saattavat olla tuhansia tai jopa miljoonia euroja. Muualla maailmassa on paikkoja, jossa tämä raha joudutaan hätätilanteen sattuessa pulittamaan omasta taskusta. Tällaisissa maissa myös laajat terveys- ja henkivakuutukset ovat luonnollisesti suosittuja ja jopa käytännössä pakollisia elämisen kannalta. Vaikka Suomessa ollaankin terveydenhuollon suhteen onnellisessa asemassa, ei koskaan kannata unohtaa sitä, että pahimman sattuessa henkivakuutus on se tekijä, joka turvaa sinun perheesi vaikean paikan keskellä niin, että he eivät jää puille paljaille.

Henkivakuutus on yllättävän edullinen hinta omasta hengestä. Tämä on kuitenkin asia, jossa ei kannata pihtailla ja valita sokkona kaikkein edullisinta vaihtoehtoa. Sen sijaan kannattaa valita mahdollisimman kattava paketti, jonka hyöty on tositilanteessa läheisillesi suurin. Muista, että henkivakuutus ei varsinaisesti hyödytä sinua vaan heitä, jotka ovat sinulle kaikista rakkaimpia. Eivätkö he ansaitsekin kaikkein parasta?

Mikäli henkivakuutusten hinnat mietityttävät, ei kannata unohtaa lainan mahdollisuutta vakuutuksen rahoittajana. Netissä on helposti tehtävissä lainavertailu , jonka avulla saat lainasi parhaimpaan mahdolliseen hintaan ja sinulle parhaiten sopivilla ehdoilla. Ottamalla lainan sinullakin voi olla varaa siihen henkivakuutukseen, joka turvaa rakkaimpasi kaikista parhaiten. Lainan avulla voit valita henkivakuutuksista sellaisen version, joka kattaa kaikki tarpeelliset osa-alueet tarpeeksi suurissa määrin sen sijaan, että valitsisit vain sellaisen paketin, johon sinulla on sen hetkisessä rahatilanteessasi parhaiten varaa. Vaikka edullinen henkivakuutusdiili kuulostaisikin hyvältä, kannattaa aina pitää mielessä se, että kaikki ei ole aina sitä, miltä näyttää. Vaikka tarjous kuulostaisi hyvältä ja hintakin miellyttää, ei vakuutus välttämättä tositilanteessa kata läheskään kaikkia niitä tilanteita johon sitä voitaisiin tarvita tai vaihtoehtoisesti kattavuus ei ole tarpeeksi suurta ja pitkäkestoista.

Mikäli tarvitset apua eri vakuutustyyppien kanssa ja haluat tehdä taatusti oikean valinnan, voit aina varata vakuutusfirmalta keskustelutuokion ja keskustella asiasta ammattilaisen kanssa. Vakuutusalan ihminen osaa kertoa sinulle eri vakuutustyyppien hyödyistä ja haitoista, ja sen jälkeen kun olet päättänyt itsellesi sopivimman vakuutuksen, voit helposti hakea lainaa juuri tarvitsemallesi summalle.

Add Your Comment

nominal